Vetík

VETÍK

lekarnicka

First aid

and other veterinary tips

Stories York Kubík s revizí dutiny ústní
image

12.03.2023

York Kubík s revizí dutiny ústní

Do Dočasek DeDe hodné tety převzaly do péče malého nešťastníka Kubíčka, křížence yorka. Původně byl odebrán za týrání a byl umístěn do útulku. Odkud, vzhledem ke zdravotnímu stavu a také proto, že se ho vzdala současné majitelka, byl smluvně přesunut do Dočasek DeDe. 
Kuba je údajně 15 let starý pes, přijel velmi zanedbaný, špinavý a extrémně smradlavý. Drápy měl zarostlé v polštářcích, kašlal a hůře chodil. Oči měl tak slepené hnisem, že běda! Kubík přijel extrémně vyhublý, lezla mu páteř, na těle samá lysina. Ovšem největším problémem byly jeho zuby, které má v katastrofálním stavu. Tento roztomilý york má dále srdeční šelest a hraniční hodnoty jater a ledvin. Na veterině dostal ATB (čti antibiotika) na zuby a zánět v puse. Podstoupil revizi dutiny ústní. Je to pejsek hrdina!
V dočasce začal hezky fungovat, je čistotný, chodí na procházky.
 
Kubíčku, věříme a všichni si moc přejeme, aby jsi byl už jen v klidu, v pohodě a u lidí, kteří Tě budou mít rádi a budou se o Tebe s tou nejvěrnější láskou starat.
 
Na transparentní účet Dočasek DeDe jsem Ti, jakožto velkému Yorkovi, poslal 500 Kč na úhradu části veteriny, kterou s Tebou tety absolvovaly. 
 
Děkuji, smečko, že spolu táhneme za jeden provaz! A jedeme dál! 
 
Váš Vetík
www.vetik.cz

York Kubík na veterině
York Kubík na veterině
Ústní dutina Kubíka
Ústní dutina Kubíka
Ústní dutina Kubíka
Ústní dutina Kubíka
Faktura York Kubík
Faktura York Kubík
Faktura York Kubík
Faktura York Kubík